Denne hjemmeside benytter 3. parts cookies til indsamling af data om besøgende. Disse data anvendes kun til intern statistik over antallet af besøgende.
Tryk på "Godkend", for at acceptere brugen af cookies.

Juletræer Nordjylland - Gærum

Fæld Selv Juletræer - Pyntegrønt - Dekorationer - Gravpynt og meget mere..

Her finder du os
Lindetvej 35
9900 Frederikshavn
Har du spørgsmål?
Mobil: 40 14 65 73
kontakt@juletraernordjylland.dk

Hyggestue

Vi har længe drømt om at have et sted, hvor folk kunne sætte sig ned med en kop varm kaffe eller Glögg og æbleskiver, efter en lang travetur i plantagen og bare nyde stemningen på landet. Det sted har vi nu fået, og vi er rigtig glade for det, ligesom vores kunder. Den 2. og 3. weekend i december sælger vi kaffe, sodavand, Glögg og æbleskiver i hyggestuen. Der er lunt i stuen, med tæpper og rigeligt plads til hele familien. Folk er selvfølgelig velkomne til selv at medbringe mad og drikke, vi låner gerne ovn eller komfur, hvis det skulle være nødvendigt. Vi glæder os rigtig meget til I kommer og besøger vores hyggelige stue, tag endelig hele familien med.

Vi åbnede hyggestuen i december 2017, og det var en kæmpe success! Rigtig mange kom forbi og fik en kop Glögg med et par lune æbleskiver til. Ja faktisk var det så stor en success, at vi solgte 600 æbleskiver på 2 weekender. Det er vi selv ret stolte af. Da der var allerflest i stuen, var der helt fyldt op, alle stole var optaget og der var en rigtig hyggelig stemning blandt alle de besøgende. Det håber vi gentager sig i år.

I 2018 blev det nødvendigt at udvide hyggestuen, så der var plads til endnu flere mennesker. Dette resulterede i en helt ny isoleret stue med brændeovn. Mest af alt ligner den nye stue en tro kopi af bamses hytte, så vi kalder den for "Bamsehytten". Her er der mulighed for at sidde og slappe af efter en lang travetur i skoven, og måske nyde en omgang Glögg og æbleskiver med familien. I Bamsestuen er der cirka plads til 30 mennesker, og det er i hvert fald ikke nødvendigt at have jakke på indenfor, når der er tændt op i brændeovnen. Vi håber I bliver glade for den ny stue, ligesom vi er.

Har du nogle gode billeder fra plantagen eller hyggestuen, så send dem endelig i vores retning. Du kan sende dem til os på mail kontakt@juletraernordjylland.dk eller lægge dem op på vores Facebookside Juletræer Nordjylland - Gærum